Agenda

Regelmatig worden evenementen georganiseerd die interessant zijn voor ouders/verzorgers van kinderen met Dravetsyndroom. 

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. 

Sponsorloop: Ten Miles Antwerpen

20 April 2020

Om Stichting Dravetsyndroom Nederland/Vlaanderen wat meer aandacht te geven hebben een aantal dravetouders vorig jaar de Ten Miles in Antwerpen gelopen. Toen hebben zijn het prachtige bedrag van € 8.600 aan sponsorgeld opgehaald (lees hier over Sponsorloop 2019)

Dit jaar zijn zij op zoek naar meer deelnemers en willen ze nog meer geld ophalen voor onze stichting. Daarom zijn zij op zoek naar 100 lopers die hen willen steunen en meelopen tijdens de Ten Miles in Antwerpen.

Ze zijn er vroeg bij omdat dit qua organisatie een hele onderneming is en om iedereen de tijd te geven om wat te trainen. Deelname kost €50 (meer mag uiteraard ook) zodat de kosten van inschrijving gedekt zijn. Voor dit bedrag wordt er ook een Dravet t-shirt uitgereikt wat men mag behouden.
Kun je niet meelopen, maar wil je toch wat doen? Geen probleem! Wij zijn uiteraard ook op zoek naar sponsors. Het geld zal besteed worden aan wetenschappelijk onderzoek met als hoogste doel de genezing van het syndroom. Meer info over wat er is gedaan met al het geld kun je vinden op deze pagina

Help je mee? Laten we er samen een prachtig sportevenement van maken!

Dagen
:
Uren
:
Minuten
:
Seconds

Programma: 

14.00u. AG Antwerp 10 Miles
(start in 3 “waves”: 14.00 u. – 14.30 u. – 15.00 u.)


Dravetbijeenkomst

6 Juni 2020

Noteer alvast 6 juni in uw agenda! 

Nadere info volgt!

Dagen
:
Uren
:
Minuten
:
Seconds

Programma: 

Thema: gedrag

Deelnameprijs: 

Nadere informatie volgt


Voor alle teksten, foto's etc. van de website www.dravetsyndroom.eu geldt copyright ©2014 Stichting Dravetsyndroom Nederland/Vlaanderen.