Bijeenkomsten

Met enige regelmaat worden er bijeenkomsten voor ouders/verzorgers van Dravetpatiënten georganiseerd door de stichting. Hieronder ziet u de verslagen van deze bijeenkomsten.


Beweegdag in het UZA in Antwerpen

Op 17 november 2018 heeft de Stichting in samenwerking met het UZA een bewegingsdag voor kinderen en jongeren met het Dravetsyndroom georganiseerd.

Lees verder...

Goed bezochte bijeenkomst in Zwolle

Op 18 november 2017 vond bij SEIN Zwolle een bijeenkomst plaats voor ouders van kinderen met het Dravetsyndroom of met PCDH19. Een verslag van deze dag vindt u hier. 

Lees verder...

Dravetbijeenkomst Antwerpen

"We hebben weer veel opgestoken" en "fijn om andere ouders te ontmoeten". Dit waren veelgehoorde reacties op de Dravetbijeenkomst van 13 mei 2017. De bijeenkomst vond plaats in het Universitair Ziekenhuis...

Lees verder...

Aanvalsdetectie thuis bij epilepsie: verslag van het symposium

Onder grote belangstelling vond zaterdag 19 november 2016 in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht het symposium ‘Aanvalsdetectie thuis bij epilepsie’ plaats. In dit verslag een uitgebreide terugblik...

Lees verder...

Voor alle teksten, foto's etc. van de website www.dravetsyndroom.eu geldt copyright ©2014 Stichting Dravetsyndroom Nederland/Vlaanderen.