Nieuws

Nieuws en ontwikkelingen met betrekking tot het Dravetsyndroom, activiteiten rondom de stichting en wetenschappelijk onderzoek

Online winkelen en meteen onze stichting financieel steunen

Dat klinkt goed en dat is het ook!  Shop je wel eens online? Doe dit voortaan via Doelshop.nl of Trooper.be. 

Zonder dat je er extra voor betaalt, steun je onze stichting!

Doneren aan Stichting Dravetsyndroom Nederland/Vlaanderen. Dat klinkt goed en dat is het ook!  Shop je wel eens online? Doe dit voortaan via Doelshop.nl of Trooper.be.
Zonder dat je er extra voor betaalt, steun je onze stichting!

Hoe werkt dit voor Nederland?
https://dravetsyndroom.doelshop.nl

Hoe werkt dit voor België?
https://www.trooper.be/dravetsyndroom

Als je via https://dravetsyndroom.doelshop.nl of https://www.trooper.be/dravetsyndroom online gaat shoppen, kun je gratis doneren aan onze Dravetstichting zonder dat het je iets extra’s kost!
Je kunt alle producten, vliegtickets, vakantiereizen, maar ook dagjes uit zoeken en vergelijken bij alle grote webshops (Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Mediamarkt, Cheaptickets, AliExpress, Centerparcs, Decathlon, enz). Het product koop je uiteindelijk in de webshop zelf. Ga wel altijd via bovengenoemde pagina’s naar de betreffende webshop. Van ieder gekocht product gaat er een percentage rechtstreeks naar onze stichting!

Tip: geef dit ook door aan familie, vrienden en kennissen die regelmatig online shoppen.
Wellicht ook van belang om te weten, wij zien als stichting nooit door wie er wordt gekocht en wat voor aankopen er worden gedaan.

Voor alle teksten, foto's etc. van de website www.dravetsyndroom.eu geldt copyright ©2014 Stichting Dravetsyndroom Nederland/Vlaanderen.