Hoe kunt u helpen?

U kunt de Stichting Dravetsyndroom financieel steunen door bijvoorbeeld een donatie te doen of te shoppen via Trooper.be of doelshop.nl. Wanneer u een sponsoractie opzet draagt u tevens een steentje bij aan het meer bekendheid geven aan het Dravetsyndroom.

Gratis doneren aan Stichting Dravetsyndroom Nederland/Vlaanderen.

Dat klinkt goed en dat is het ook!  Shopt u wel eens online? Doe dit voortaan via Doelshop.nl of Trooper.be. 

Zonder dat  u er extra voor betaalt, steunt u onze stichting!

Hoe werkt dit voor Nederland?

https://dravetsyndroom.doelshop.nl

Hoe werkt dit voor België?
https://www.trooper.be/dravetsyndroom

Als u online gaat shoppen via

https://dravetsyndroom.doelshop.nl of https://www.trooper.be/dravetsyndroom, kunt u gratis doneren aan onze Dravetstichting zonder dat het u dus iets extra’s kost! U kunt alle producten, vliegtickets, vakantiereizen, maar ook dagjes uit zoeken en vergelijken bij alle grote webshops (Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Mediamarkt, Cheaptickets, AliExpress, Centerparcs, Decathlon, enz). Het product koopt u uiteindelijk in de webshop zelf. Ga wel altijd via bovengenoemde pagina’s naar de betreffende webshop. Van ieder gekocht product gaat er een percentage rechtstreeks naar onze stichting!

Tip: geef dit ook door aan familie, vrienden en kennissen die regelmatig online shoppen. Wellicht ook van belang om te weten, wij zien als stichting nooit door wie er wordt gekocht en wat voor aankopen er worden gedaan.

Wilt u een ACTIE opzetten?

Laat het ons weten via het contactformulier of stuur een berichtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

We helpen u graag op weg om uw goede doel zichtbaar te maken voor de buitenwereld. Ook als u denkt dat u de stichting op een andere manier kunt ondersteunen, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen! We zijn ontzettend blij met iedere vorm van steun.

Onze hartelijke dank hiervoor!

NL46 RABO 0153 589 124 ten name van Stichting Dravetsyndroom NL/VL 

Onze bankrelatie: 

Rabobank Dommelstreek. Gevestigd te Heeze-Leende. 
BIC: RABONL2U 
RSIN (fiscaal nummer): 853730921

Stichting Dravetsyndroom heeft de ANBI status (per 14 februari 2014).

Voor alle teksten, foto's etc. van de website www.dravetsyndroom.eu geldt copyright ©2014 Stichting Dravetsyndroom Nederland/Vlaanderen.