Dank voor uw gift

Naast een financiële bijdrage leveren de vaak hartverwarmende acties ten behoeve van de Stichting Dravetsyndroom NL/VL ook een stukje bekendheid voor de aandoening op. Dank voor uw hulp en steun!

Dravetstichting ontvangt een prachtige donatie van 5.000 Euro van Van Werven Infra en Recycling!

Steun Isa

Van Werven Infra en Recycling schonk begin 2022 een bedrag van € 60.000 euro aan 12 goede doelen!

Wilfred van Werven vertelt namens directie en aandeelhouders waarom het familiebedrijf jaarlijks een gift geeft. “Als we succesvol zijn, willen we vanuit ons morele kompas graag met elkaar delen. 

Jaarlijks vragen we onze medewerkers om goede doelen aan te dragen. Ook dit jaar werd dat weer gedaan.

Een van de werknemers bij Van Werven Infra en Recycling,  Marco van Drunen heeft de Dravetstichting, voorgedragen. Hij schreef hierbij de volgende motivatie:

“Ik vind het echt fantastisch hoe van Werven om gaat met de Nieuwjaarsgift. Fijn om voor zo’n maatschappelijk betrokken bedrijf te mogen werken. Ik wil bij deze voorstellen om hierbij ook aan de Stichting Dravetsyndroom NL/VL te denken.

Het Dravetsyndroom is een ernstige aandoening die al in het eerste jaar bij baby’s toeslaat door ernstige en slecht behandelbare epileptische aanvallen. Het syndroom remt de ontwikkeling van de kinderen en vraagt continue alertheid van

ouders en verzorgers. Bij een aanval moet meteen ingegrepen worden door het toedienen van noodmedicatie, of erger de ambulance erbij te halen omdat soms ook de ademhaling stopt. Kortom een kind met Dravet kan nooit alleen zijn. Ik heb zelf geen directe betrokkenheid bij de stichting, maar mijn zusje heeft 2 dochters waarvan de jongste (nu inmiddels 4 jaar oud) het Dravetsyndroom heeft. Ik zie dus van dichtbij wat dat met hun gezin doet en hoeveel energie het kost. De stichting is opgezet om de behandeling en kwaliteit van leven voor patiënten en ouders te optimaliseren. Onder andere door gezinnen die met deze aandoening te maken hebben, bij elkaar te brengen, maar ook door medisch onderzoek financieel te ondersteunen.

Voor alle teksten, foto's etc. van de website www.dravetsyndroom.eu geldt copyright ©2014 Stichting Dravetsyndroom Nederland/Vlaanderen.