Dank voor uw gift

Naast een financiële bijdrage leveren de vaak hartverwarmende acties ten behoeve van de Stichting Dravetsyndroom NL/VL ook een stukje bekendheid voor de aandoening op. Dank voor uw hulp en steun!

Steun Isa

Mijn dochter Isabella van der Velden heeft het Dravetsyndroom, een ernstig epilepsiesyndroom dat zeer moeilijk behandelbaar is. De Stichting Dravetsyndroom Nederland/Vlaanderen streeft naar een optimale behandeling en kwaliteit van leven voor patiënten met het Dravetsyndroom.

Om geld in te zamelen voor de stichting zal ik vrijdag a.s de legendarisch Stelvio Pass op fietsen, samen met vrienden Niels Hooiveld, Vincent Van Diemen en Ronald Vervoort, als onderdeel van de Stelvio Dravet Challenge! 🚴🏻‍♂️⛰🇮🇹

Doneer dus nu via onderstaande link om de Stichting Dravetsyndroom Nederland/Vlaanderen en onze dochter Isabella van der Velden te steunen!

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=HpKwzvTzSZmofkUWiI1G3Q

Je kan zelf de hoogte van je donatie bepalen. De stichting heeft de ANBI-status. Donaties zijn aftrekbaar. Stuur PM voor donatiebewijs!

Onze dank is bij voorbaat groot! 🙏❤️

Voor alle teksten, foto's etc. van de website www.dravetsyndroom.eu geldt copyright ©2014 Stichting Dravetsyndroom Nederland/Vlaanderen.